Vaarilta tivataan usein sellaista halapaa telttaa. Ku eihän se voi paljoa maksaa, kun Liiteristä tai Halpa-Kaupasta saa ihan uuden katoksen satasella. Tai kahdella. Tai ainakin halvalla. Ei tosin kukaan oo sanonu onko kyseessä Egut vai Jenilöt. Mutta kun Vaaria alkoi tämä niin kovin vi…harmittamaan, niin laittoi sitten valikoimiin yhden Tosi Halpa TeltanMT.

Budjettimallin teltta

Pari kertaa asiakkaalla lainassa ollut. Käyttöohjeet kadonneet. Mukana ei ole painoja (ei tuo tosin niitä kestäisikään). Laukussa vetoketju rikki. Saattaa päästää vettä sisään. Vain nouto, ennakkoon sovittuna aikana (Vaari yleensä paikalla klo 4.15-4.30 aamulla).

Tosi Halpa TelttaMT

Niille, joilla hinta ratkaisee. Ei oo kallis. Mutta ei oo hyvä. Älä ota – hae Halpa-Hyper-Säästö-Liiteristä uusi oma. Senkin varmaan joudut heittään ensimmäisen käyttökerran jälkeen roskiin. Mutta se saattaa pitää vettä. Ainakin laukussa on vetoketju ehjä – ennen ekaa aukaisua.

Hinta

vrk

Budjettimallin teltta

Nouto itse, sellaisena aikana kun Vaari on hallilla. Aikaikkuna yleensä 5-10 min. Vuokraajan omavastuu, jos teltta palautettaessa on huonommassa kunnossa: 500 €. Vaari ei ota mitään vastuuta väärin pystytetystä teltasta eikä suorista, välillisistä tai kolmannelle osapuolelle sattuvista vahingoista. Vaari ei vastaa myöskään mielipahasta. Tämän tekstin tai Tosi Halpa Teltan aiheuttamasta.