Suomen kesässä on se etu, että pihamaasta tulee toinen olohuone. Mutta ystävämme herra Murphy on mennyt säätämään sellaisen lain, että kun haluat pitää bileet ulkona, silloin sataa (vettä, räntää tai jos on juhannus, lunta). Ja jos ei sada, on aivan tolkuton auringon porotus. Mutta Vaariltapa löytyy telttoja jos jonkinlaisia suojaamaan niin vedeltä, rännältä kuin auringonpistokselta.

Suojaa suvelta

Vaarille tarjottiin kerran ostettavaksi telttoja. Ei mitään tuulenviemiä popuppeja vaan ihan oikeita tapahtumatelttoja. Ja sitten vielä vähän lisää. Ja Vaarihan osti, vähän kait Vilenin Suloa veressään. Sen lisäksi tapahtumissa pyörimisen myötä myös erilaista kalustetta ja tarviketta on kertynyt hallien nurkkiin.

Niinpä Vaari päätti auttaa muitakin. Silleen vaarimaisesti, tarvitsijan helppo elämä etusijalla. Kaikki teltat tulevat paikalleen pystytettynä ja tarpeen päättyessä purku ja poiskuljetus kuuluu pakettiin. Eipä helpompaa ja varmempaa tapaa saada teltta ole. Ja onhan se paljon turvallisempikin – Vaari kun on riittävän monesti jutellut viranomaisten kanssa siitä, paljonko niitä painoja pitää olla ja miten ne pitää kiinnittää. Niinpä Vaari tietää teltan avaimet luovuttaessaan, että siinä on ja pysyy. Ei tarvi yöunia menettää. Vilkaise vaikka viteo, jossa työstetään mittatilaustyönä painoja telttoihin.

Ja onhan noita telttoja työmaillekin sopivia malleja – jos vaikka haluaisi valutyöt tehdä kuivana. Ja onhan se veden määrä helpompi annostella sementin sekaan kun sitä ei taivaalta tule lisää.

Etsitkö edullisinta mahdollista telttaa? Tutustu Vaarin Tosi Halpaan Telttaanmt

Tapahtumateltta 4x4 metriä

Telttavuokraus Jyväskylä

Vaarilta löytyy useita 4*4 ja 4*6 metrin telttoja. Telttoja voidaan myös yhdistää toisiinsa suurempien kokonaisuuksien toteuttamiseksi. Seiniä on monenmoisia, täysin umpinaisesta ovelliseen – Vaari antaa sinun valita tapahtumaasi sopivimmat.

Tarvittaessa Vaari toimittaa myös suuremmat juhlateltat, niitä löytyy aina 180 neliöön asti!

Hinnat alkaen

kpl / vrk

työmaateltta

Työmaasuojaus

Vaarin teltat käyvät myös erinäisille työmaille – kun et halua tehdä hommia sään armoilla.

Kysy lisää eri vaihtoehdoista.

Tapahtumiin vuokrattavia kalusteita.

Kalusteet

Harvalta taitaa löytyä omasta jemmasta tuoleja koko porukalle. Puhumattakaan pöydistä, valoista tai kaapeleista. Mutta Vaariltapa löytyy – vuokrattavaksi asti. Tuoleja, ruokapöytiä, lamppusarjoja, lämmittimiä, jatkojohtoja…

Esimerkiksi pinottavat puutarhatuolit 1€/kpl, festaripöytäsetti (pöytä + 2 penkkiä) 15€/setti, terassilämmitin (1000 W) 10€/kpl.

Kysy Vaarilta lisää, saatat yllättyä miten helppoa juhlien järjestäminen voi olla.

Telttavuokraus Jyväskylä

Teltat toimitetaan kasattuna määräpaikalle ja puretaan Puuppolan Vaarin toimesta. Vaari hoitaa myös telttojen painot ja kiinnitykset (Pelastuslaitoksen ohjeita aiheeseen liittyen). Toimitus sisältyy hintoihin 20 km säteellä Puuppolasta. Pidemmillä matkoilla sovelletaan seuraavia matkakorvausmalleja:

20-50 km +50€
50-100 km +100 €
100-200 km + 200 €.

Kaikki esitetyt hinnat sisältävät alv 24 %. Vaari varaa oikeuden hintojen muutoksiin, hinnat voimassa toistaiseksi.