Puuppolan Vaarin aika harvoin löytää Puuppolasta. Helpommin saa kiinni luurilla (0400 480 942). Jos haluaa jättää jonkin kirjallisen jäljen, niin voi kokeilla laittaa sähköistä postia (myynti@puuppolanvaari.fi). Etanapostiin ei Vaarikaan enää luota. Se ei oo toiminu sen jälkeen, kun siirryttiin hevosettomiin vaunuihin. Vaari on myös ihan oikea yritys, y-tunnus on 2727856-3. Alvit hoituu ja Luotettavaksi Kumppaniksikin on moitittu.

Puuppolan Vaari

Mistä Vaarin suunnaton itseluottamus kumpuaa? Vaarilla tietty on elämänkokemusta. Yrittäjänä Vaari on ollut vuodesta 2015. Kuljetusalalta kokemusta on kertynyt yli 15 vuotta, kaupan alalta 30, graafiselta 10, ravintola-alalta 15. Onpa Vaari ehtinyt muusikonplanttunakin ja esiintyjänä toimia yli 25 vuotta (siinä sivussa myös ohjelmatuottajana). Viimeisin aluevaltaus, infra-ala ja kunnossapito, on työllistänyt vasta viitisen vuotta. Mutta tuleehan tuosta vuosia, hyvinkin yhden Vaarin verran.

Mutta ei Vaari ole aina mennyt tukka putkella – koulun penkkiäkin on tullut kulutettua. Ammatillista pätevyyttä Vaari on päntännyt kuljetus-, maanrakennus-, merenkulku-, kaupan-, ravintola- ja musiikkialalta.

Joten liekö tuo ihme, jos Vaarin löytää tekemästä yhtä sun toista…