Joskus tavaran perille saanti voi vaatia kärsivällisyyttä ja odottelua. Varsinkin, jos siihen liittyy erityistoiveita, kuten kyyditys ja nosto. Vaari tietää tämän ja on siksi hommannut nipun erilaisia ajolupia takataskuun. Tarviiko saada bussipysäkki paikoilleen? Onnistuu. Pitääkö laiva siirtää satamasta toiseen? Onnistuu. Pitäisikö motarille saada liikenneopaste tolpan nokkaan? Hoituu. Puuppolan Vaari hoitaa erilaiset tavaroiden toimitukset perille asti, mutta erityisesti kannattaa soitella, jos jotain raskasta tai hankalaa pitää nostaa.

Kuljettelu ja nostelu

Vaari ajaa mitä vaan. Tai siis mitä vaan maan pinnalla. Tai veden. Lähes. Lentokonetta ei aja – vielä. Eikä sukellusvenettä.

Puuppolan Vaarin erikoisuus on kuitenkin kalusto, jonka puikoissa useimmiten ollaan. Se on iso auto ja siinä on vielä isompi nosturi (sellainen 25 tonnimetrinen). Sillä on tehty kattopeltiasennuksia, siirrelty bussipysäkkejä, nostettu mainoskylttejä ja kaikkea mahdollista. Tallista löytyy myös ihmismalli – siis sellainen, jolla voi kiikuttaa työmiestä aika korkealla. Ja pienempiä nostureita. Ja aurauskalustoa. Ja tavallisia kuorma-autoja. Ja ainakin yksi Anglia ja kolme pappa-Tunturia.

Soita Vaarille ja kysy lisää.