Liput, laput ja lakanat – Vaarilla on toooodella pitkä kokemus kaikenlaisista painotöistä. Tarttetpa sitten rättiä seinälle, jonkinlaista lappua, tarraa tai etikettiä tahi pitäisi koslaan saada firman nimi (tai vaikka oma naama), niin Vaari hoitaa. Suunnittelee samalla vaikka logon tai tekee sen kuuluisan ”painoaineiston” ja tarvittaessa kiikuttaa tuotteet perille. Vaarimaiseen avaimet käteen -mallilla siis.

Painettua sanaa

Interweppi kun tuli, sanottiin ettei kohta tarvita mustetta. Sitten kun tuli kaikenlaiset somet, sanottiin, ettei kohta tarvita mustetta. Silti Vaari ihan päivittäin tekee musteeseen liittyviä hommia.

Vaari onkin todennut, että se joka sanoo ettei painotaloja tarvita, ei kahtele ympärilleen. Vaari ainakin on toimittanut erilaisia rantalippuja (beach flag lontooksi), rullamainoksia (roll-up samalla vieraalla murteella), esitteitä (flyeri englannistuneella suomella) ja tuote-etikettejä. Onpahan jokunen autokin tullut teipattua ja välillä sitä näkyvyyttä haetaan harvinaisemmilla (siis muiden mielestä) materiaaleilla – vaikkapa laserilla leikaten rosteriin. Ja Vaari suunnittelee sitten vaikka logonkin.

Kun siis haluat näkyä, ei tarvi miettiä miten homma etenee. Riittää kun soitat Vaarille, Vaari hoitaa loput. Jos ei Vaarin omat koneet riitä, niin Kari ja Seripiste hoitaa loput.