Tapahtumien tekeminen ei ole rakettitiedettä. Mutta Vaarin vuosikymmenten kokemus tapahtumista (messut, markkinat ja festarit) on kertonut sen, että on kahden tyyppisiä ihmisiä: niitä jotka tekee töitä ja niitä, jotka eivät. Tapahtumissa kokemuksen mukaan tarvittaisiin enemmän ensimmäisiä ja niinpä Vaari on pistänyt vihkoon ylös niitä, jotka sellaisia ovat. Kun siis järjestät tapahtumaa ja tuskailet tekijöiden puutteessa, niin rimpautapa Vaarille. Saatat yllättyä.

Tekijöitä tapahtumiin

Puuppolan Vaari on kiertänyt ympäri Suomenmaan tapahtumissa myymässä, milloin mitäkin. Siinä kiertolaisena on tietyt lainalaisuudet tulleet selväksi, samoten se, mitä järjestäjä voisi tehdä paremmin. Niinpä Vaari oli aulis, kun yksi tapahtumajärjestäjä kysyi hommiin. Ja sitten toinen. Vaari on vuosien mittaan ollut tapahtumatekijänä mm. Ween Maan Wiljaa -markkinoilla, KoneAgriassa, Farmarissa ja AgroTech Nordicissa, ihan vaan, että jokin tulee mainittua.

Vaarilla on myös ravintola-alan koulutus, joten vaikkapa ravintolateltan tai baarin pyörittäminen onnistuu, ihan lupien kanssa. Ja Vaari muuten ymmärtää, miten nälkäinen (ja erityisesti janoinen) kansa palvellaan – onko nimittäin turhempaa hommaa kuin olla myymättä (resurssipuutteiden takia) sellaiselle, jolla on ostotarve, -halu ja rahatkin vielä kourassa?

Kun siis haluat viilata omia messujasi, festereitasi tai kylätapahtumaa paremmin toimivaksi, kilauta Vaarille.